Laat je reactie hier achter:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden. Ik contacteer je zo snel mogelijk. Warme groet, Lien

Feedback van blije klanten

Vanaf het moment dat ik binnen kwam, werd ik meteen op mijn gemak gesteld door Lien. Ze heeft een lieve en rustige uitstraling.

Het coachingsgesprek was emotioneel en soms ook confronterend. Confronterend door haar visuele aanpak, maar anderzijds heeft het me op die manier ook echt doen inzien wat ik echt wil en hoe ik dit kan bereiken. Het was een superleuke ervaring. Een TOP-coach. (Jolien - 17/4/2020)

Lien, ik ben je heel dankbaar dat je mij wilde coachen. Na jarenlang vast te zitten in en job die mij ongelukkig maakt, ben jij erin geslaagd om mij opnieuw te doen kijken naar de essentie van wat mij wél gelukkig maakt en waar ik waarde aan hecht in mijn leven. Je vertrekt daarbij vanuit de persoon zelf en kijkt naar de totaliteit van een persoon, niet enkel naar persoonlijkheid, capaciteiten, en hoe dit mapt met een bepaalde job. Je bezit het opmerkelijke talent om gevoelens en emoties van anderen aan te voelen, in te schatten, en op basis daarvan de juiste vragen te stellen. Op die manier heb je mij geholpen om mij mijn antwoorden zelf te doen zoeken, en vinden, en terug helderheid te scheppen in mijn hoofd. (Marijke - 10/4/2020)

Lien, je bent een zachte vrouw die mensen op hun gemak stelt met je rustige, open houding. Elk verhaal is voor jou een uitdaging wat je met open armen ontvangt en waar je ten volle voor gaat. Een mindset waar openheid, tijd, ruimte plaatsvindt in een ontspannen sfeer met belang voor respect en eigenwaarde. Een plezier om jou als coach te mogen ervaren. (S. - 29/3/2020)